HTML

AZ UNIVERZUM - észrevételek és javaslatok

HA HELYESÍRÁSI HIBÁT TALÁLSZ NE COMMENTEZZ, HANEM IDE ÍRJ: forduljfelnyelvnaci@hotmail.com

HA ÚGY ÉRZED AZ OLDAL TARTALMA SÉRTI AZ ÉRZÉKENYSÉGEDET, IDE ÍRJ: sosemolvasomel@hotmail.com

Konstruktív kritika

2008.07.16. 17:04 :: Szálka

Nem tudom ki a felelős az Univerzumért. Sok vallás sokféle választ adott már a kérdésemre, és mind egyformán meggyőző bizonyítékokat szolgáltatattak. Így egyforma esély van rá, hogy egy ács felhőkben lakó apukája, egy hegyről villámokat dobáló görög szociopata/erőszaktevő, egy világ-tojásokat rakó búvárkacsa vagy egy Xenu nevű galaktikus uralkodó felelős a minket körülvevő világért. Fogalmam sincs. Az is lehet hogy mindegyik. Az is lehet, hogy három éves unokahúgom látja helyesen, és nővérem az Alfa és az Omega. Ezt sem lehet kizárni – érdemes legalább annyi hitelt adni neki, mint a többi elméletnek. Ha jobban belegondolok, többet, mert nővéremről tudom, hogy létezik. A lényeg, hogy igyekszem nyitott maradni minden teremtés sztorira amit hallok, de mindet fenntartásokkal kezelem.

Egy dolgot viszont még én is meg tudok mondani a Teremtőről. Bárki is ő, Isten munkamoráljával komoly gondok vannak. (Ami sajnos nem zárja ki a nővéremet teljesen a gyanúsítottak listájáról).

Ahogy elnézem a világot és működését, az egész inkább tűnik egy alulmotivált főiskolás diplomamunkájának.

Biztos vagyok benne, hogy ez az első Univerzum amit teremtett, úgyhogy nem szabad túl durván bírálni. Nem mintha túl sokan bírálnák az Illetékest. Sokan kérnek tőle szívességeket napi alapon, sokan vallják, hogy Isten munkáját végzik, mikor hitetlenek gyilkolnak. Néhányan személyesen az Ő hangjának engedelmeskedve ragasztgatnak női füleket egy kartonlapra.

Érdekes módon, senkiben sem merült fel hogy segítsen csórikámnak.

El tudjátok képzelni, min mehet keresztül? Szinte látom szegénykémet. A fiatal kezdőt, aki úgy-ahogy összerakta ezt a kócerájt, beindította, és hirtelen nem kap semmi feedbacket, csak egy csomó rajongói levelet meg személyes kívánságlistákat (amik általában valamelyik környékbeli csaj döngetéséről szólnak). Nem csoda hogy az egész projectet hagyta a fenébe, és már ki sem nyitja a neki címzett borítékokat.

A kezdő művészeknek és mesterembereknek igenis szükségük van konstruktív kritikára! Hogy várhatjuk el, hogy javuljon a teljesítménye, ha nem kap semmi visszajelzést? Ő nem lakik idelent! Ha mi, az ügyfelei nem mondjuk meg neki, mi tetszik és mi nem, akkor senki sem fogja. Ki tudja, ha pár ezer éve írt volna neki valaki egy listát, egy szomorú arccal a nátha mellett és egy mosolygó arccal a frissítők mellett, akkor most örök egészségben hajóznánk málnaszörp tengereken.

Azt hiszem itt az ideje, hogy leüljünk és értékeljük Isten munkáját köntörfalazás nélkül. Menjünk szépen végig az Univerzum egyes részein - tegyünk javaslatokat a fejlesztésükre, és végül értékeljük őket, mint egy vizsgán egytől-ötig. Közben szeretném követni az egyes jegyek átlagát is, hogy végül egy bizonyítványt állíthassunk ki. Jól gondoljátok milyen jegyet adtok. Csak ez az egy Univerzumunk van. Nem akarjuk az Illetékest félrevezetni. 

(Lehet, hogy van, aki ezt a kezdeményezést hitére sértőnek találja, de szerintem az Illetékes fogja a legjobban megköszönni, ha végre tisztázunk pár dolgot a teljesítményével kapcsolatban. Még nem volt vállalat, ami felvirágzott volna Bólogató Jánosoknak köszönhetően. Úgyhogy mielőtt mérges levelet írnátok nekem arról, hogy miként fog a szerető Isten az örökkévalóságig tartó szenvedésre ítélni: ti vagytok azok, akik a csőd szélére juttattátok ezt a vállalkozást, mert az a típus vagytok, aki nem szól a főnöknek, hogy a titkárnő döngetése helyett át kéne néznie a könyvelést.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr83571241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása